De gemeente Alkmaar gaat onderzoeken of er een trainingsparcours voor wielrenners gemaakt kan worden naast het Sportpaleis. Het onderzoek is een wens van de gemeenteraad. Eind mei steunde die in meerderheid een motie van de PvdA. Er wordt gedacht aan een trainingsparcours dat bestaande weggedeelten rondom het Sportpaleis verbindt met het geasfalteerde tracé van het naastgelegen evenemententerrein. Daarvoor moet er waarschijnlijk een fly-over komen over de Olympiaweg.

Het college belooft te gaan onderzoeken wat de mogelijkheden zijn, maar stelt wel als voorwaarde dat de voornaamste functie van het evenemententerrein niet verloren mag gaan.
De wielersportverenigingen van Alkmaar vragen al jaren om een trainingsfaciliteit. De verenigingen noemen onder meer de veiligheid als reden voor een trainingsbaan dicht bij huis. Als het al lukt om politiebegeleiding te krijgen, wordt er op de openbare weg geoefend. De clubs vinden dat vooral voor hun jeugdleden niet meer te doen. Het college zegt toe in overleg te gaan treden met de wielerverenigingen.
Pin It
Bekeken: 1403x
https://inlislite.makassarkota.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/