Opnieuw zijn kunstwerken van de expositie #TIERGARTEN op het Bolwerk in Alkmaar vernield. Het beeld 'Rotjong' is doelwit geweest en 'De Muur' is dusdanig toegetakeld dat het moest worden verwijderd. De vos op zijn boomstam in de Singel heeft het voor de tweede keer moeten ontgelden. Hij hangt nu schuin boven het water aan zijn vlaggenstok.

Kunstuitleen Alkmaar is wel wat gewend als het gaat om openbare kunst, maar de expositie van Circus Andersom is ongekend vaak doelwit. Directeur Corien van Eyck van Heslinga spreekt tegenover het NHD van 'een beeldenstorm'. Eerder al was 'De IJsbeer' weggehaald omdat het teveel was beschadigd. Er zijn ook objecten meegenomen. De vos dreef los van zijn boomstam in het water, maar de maker kon zijn creatie nog wel repareren.

Van Eyck van Heslinga gaat opnieuw aangifte doen van vernieling en een schadeclaim indienen bij de verzekering.
Pin It
Bekeken: 1446x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/