Donderdagavond vertoonde een 55-jarige vrouw uit Alkmaar dusdanig risicovol rijgedrag op de N203 dat ze in Krommenie is klemgereden door anderen. Ambulancepersoneel kon geen medische oorzaak vinden, behalve dat ze had gedronken. De politie stelde daarna vast dat ze ruim drie keer teveel op had.

Rond 20:50 uur meldde een getuige dat een automobiliste op de N8 vreemd rijgedrag vertoonde. De vrouw reed daarna slingerend verder over de N203. Toen zij vermoedelijk een woonwijk in wilde rijden, hebben de melder en andere weggebruikers haar klemgereden. Toen agenten aankwamen hebben ze haar op alcohol getest en aangehouden. Op het politiebureau blies ze 720 ug/l alcohol, ruim drie keer meer dan het maximum van 220 ug/l.

Tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt. Bovendien moest zij haar rijbewijs inleveren en wordt er een onderzoek naar haar rijvaardigheid ingesteld.
Pin It
Bekeken: 1483x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/