Een podcastserie met alleen maar positieve en optimistische mensen met een lang lontje te gast bij Milo Berlijn. In de podcast Lange Lonten staan mensen centraal die in deze crisis hun ‘cool’ bewaren, geduldig en met relativering hun werk blijven doen en anderen respectvol benaderen. Milo vraagt zijn gasten naar hun drijfveren en kijk op het leven.

Vandaag te gast is de 33-jarige Marcel Berghuis, 33 jaar. samen met Terry Bruijn heeft hij evenementenbureau Day&Nite opgezet. Maar niet voorroeg zijn schoonvader hem vroeg noten te verkopen en hij daar een ongekend talent voor bleek te hebben. Snuffelen bij de marketing commissie binnen het winkelcentrum leverde het inzicht op 'Dat kan ik beter'. Een eerste evenement met Terry uitgevoerd beviel zo goed dat ze de rest van het jaar in mochten vullen.  Zijn Motto: Wees de reden dat iemand glimlacht vandaag.

De lange Lont is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en TrainMark en is iedere woensdag via radio te horen om 06:00 uur en 18:00 uur.
Pin It
Bekeken: 2397x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/