Donderdagavond 12 augustus is een puppy gebeten op het hondentrainingsveld nabij de Munnikenweg in Oudorp. De elf maanden oude Kelpie lijkt er niet al te slecht vanaf gekomen te zijn. De eigenaar doet via de Facebookgroep 'Je bent Alkmaarder als...' een oproep om in contact te komen met de baas van de andere hond. Zijn dochter liet Kelpie uit en is in de hectiek het telefoonnummer van de man vergeten op te slaan in haar mobieltje.

Het bijtincident vond rond 18:00 uur plaats. De aanvallende hond was lichtbruin en wit gekleurd, met ook wit op zijn kop. Vermoedelijk gaat het om een Engelse Stafford. De eigenaar was rond 25 jaar oud en droeg een Gucci-pet en werd zelf ook gebeten tijdens het incident. Er was ook een vrouw met een keeshond in de buurt.
Pin It
Bekeken: 1623x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/