Op veler verzoek krijgt het Koedijker Pop- en Showkoor Heartbeat er een meidentak bij. Dinsdag 7 september is in De Rietschoot de lancering van Young Heartbeat voor meiden van 11 tot 17 jaar. De eerste leden hebben zich al ingeschreven.

Young Heartbeat is een initiatief van Anja Remmé, zelf al ruim 20 jaar lid van het volwassenenkoor uit Koedijk. Ze had al jaren de wens om een tienerkoor op te starten. Er was namelijk veel vraag vanuit de dochters en kleindochters van de leden, maar ze moesten altijd wachten tot hun 17e verjaardag. Via via kwam Anja in contact met de zeer ervaren muziekdocente Adinda Vis, onder andere de zangcoach en componist van de meidengroep DuRF. Ook is zij bekend van het voormalige tienerkoor Pearl uit Castricum, waarmee zij in het tv-programma Korenslag bij de negen beste koren eindigde.

Adinda schrijft en arrangeert zelf nummers, maakt musicals voor groep 8 bij Muzikantine en is heel enthousiast om het Young Heartbeat te leiden. Het repertoire zal bestaan uit populaire Nederlands- en Engelstalige nummers, waarbij Adinda open staat voor eigen inbreng. Alle liedjes begeleidt ze haar op piano. Mettertijd zullen er ook optredens worden gegeven.

De contributie bedraagt 60 euro voor twaalf repetities. Die worden wekelijks gehouden van 19:00 tot 20:00 uur. Voor info en aanmelding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 072-5623191.
Pin It