Richard de Lange en Martijn Groot van Stadswerk072 in Alkmaar zijn allebei genomineerd voor de verkiezing 'Slimste Handen van Nederland'. Een vakjury zal de winnaars bepalen in diverse categorieën. De prijsuitreiking is vrijdag 24 september en wordt digitaal live uitgezonden.

Richard vindt het best een eer dat hij is genomineerd. “Ik vind het wel bijzonder ja. Ik doe ‘gewoon’ mijn werk en het is gaaf om daar op deze manier waardering voor te krijgen. Vanuit mijn rol los ik veel problemen op, zoals telefoons die niet werken, het inrichten van werkplekken en het onderhoud aan het gebouw. Zo help ik collega's om hun werk op een prettige manier te kunnen doen. Dat geeft een goed gevoel. Twee jaar geleden maakte ik de overstap naar deze functie en ik zit hier echt op mijn plek zit. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk.”

Ook Martijn vindt zijn nominatie speciaal. “Ik zie de nominatie als een teken dat anderen vinden dat ik iets goed doe. Dat is natuurlijk altijd fijn. De rol van projectleider in de openbare ruimte is volgens mij de meest diverse baan die er bestaat. Met name de complexiteit van de projecten vind ik prachtig. Ieder project brengt wel onverwachte uitdagingen met zich mee. En dan geeft het extra voldoening als het uiteindelijk lukt om de projectpuzzel te leggen. Dat het resultaat van ons werk letterlijk op straat ligt, maakt mijn functie nog mooier.”

Meer op deslimstehanden.nl.
Pin It
Bekeken: 867x