Kiddies vierde donderdag een nieuwe mijlpaal met de officiële opening van een BSO-tuin 'nieuwe stijl' bij de Buitenschool aan de Olympiaweg in Alkmaar. De eer was aan de Vincent Thijssen, directeur van Alkmaar Sport, om een speciaal door de kinderen gemaakt lint door te knippen.

De BSO-tuin maakt deel uit van de Kiddies GROEN-visie. "Natuurlijk spelen en leren in rijk aangelegde tuin met een diversiteit aan planten en groenten. Elke dag buiten spelen, ontdekken en samen planten, oogsten en opeten". En dan niet meer alleen gericht op kinderen van 0 tot 4 jaar, maar ook die van 4 tot 12 jaar. De tuin past ook helemaal binnen het streven naar maatschappelijke duurzaamheid.

Michelle van Nieuwenhoven, directeur Kiddies en operationeel manager SKOA: “Dit is de eerste BSO-tuin in onze nieuwe stijl. Dat is een mijlpaal, maar ook een prachtig leerproces voor de tuinen van onze andere BSO’s en de buitenruimtes van scholen. Met deze tuin laten we zien altijd in beweging te blijven, ons aanbod te verrijken en goed te kijken wat kinderopvang in deze tijd nodig heeft. Wij willen graag koploper zijn en zetten zo echt een volgende een stap in de ontwikkeling van de buitenschoolse opvang.”

Het is niet de eerste keer dat Alkmaar Sport en Kiddies bij elkaar over de vloer komen. Naast samenwerking voor de Avond4Daagse was er in het kader van het Alkmaarse Sportakkoord deze zomer intensieve samenwerking voor het vakantieprogramma bij Kiddies en SKOA. Vincent Thijssen: "Met Alkmaar Sport proberen we niet alleen zoveel mogelijk mensen, kinderen, te laten sporten en bewegen, maar maken we ons ook hard voor goede voeding en een gezonde leefstijl. Dit zien wij weerspiegeld in de visie van Kiddies en SKOA, waardoor wij een goede partner in elkaar hebben gevonden."
Pin It
Bekeken: 1825x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/