In de week vanaf 6 november worden vrijwilligers de regio in het zonnetje gezet en zijn er allerlei activiteiten om wat voor hen terug te doen. Vrijwilligerswerk is de lijm van de samenleving. In Heerhugowaard, Langedijk, Heiloo en Bergen wordt dit gedaan onder de noemer 'Vrijwilligers Bedankt!', en gelukkig vormen coronaregels geen echte belemmering meer. In gemeente Alkmaar start dit jaar het vergelijkbare 'Alkmaar Bedankt'.

Een groot aantal organisaties en bedrijven biedt in de week van 6 november allerlei bedankjes uit waardering voor wat vrijwilligers allemaal voor de lokale en regionale samenleving doen. Denk aan workshops, rondleidingen, bonnen, pakketten, kaartjes voor lezingen, voorstellingen en meer.

Vrijwilligers kunnen zich gratis voor bedankjes inschrijven van maandag 4 oktober 10:00 uur tot en met donderdag 21 oktober. Voor Alkmaarse vrijwilligers kan dit via teamvrijwillig.nl/alkmaar-bedankt en voor vrijwilligers uit de andere vier gemeenten viaΒ vrijwilligers-bedankt.nl. Let wel: vol is vol.
Pin It