WoonCompagnie wil meer huurhuizen gaan verkopen, onder de voorwaarde dat het eerste claim heeft bij latere doorverkoop. De wooncorporatie is in de regio actief in Alkmaar en Langedijk. Directeur Stefan van Schaik ergert zich aan het opbieden bij koophuizen, waardoor mensen met minder geld kansloos zijn. Met de maatregel wil hij helpen de woningmarkt vlot te trekken en tegelijkertijd beleggers dwars te zitten.

WoonCompagnie beheert bij elkaar 14.000 sociale huurwoningen van gemeente Waterland tot Hollands Kroon, en gaat het ook op een aantal vlakken anders aanpakken. Hoe, dat staat vastgelegd in 'Een Nieuwe Koers 2021-2025.

"Als volkshuisvesters in hart en nieren zien we een enorme opgave waar we ons zorgen over maken. Met de ‘gewone dingen goed doen’ alleen redden we het niet meer. We zullen ook de ‘bijzondere dingen anders moeten gaan doen. Wij dromen van een woningmarkt met voor iedereen een goed en betaalbaar huis. Wooncompagnie vindt dat wij een veel bredere verantwoordelijkheid op onze bordje hebben liggen. En die verantwoordelijkheid gaan wij niet uit de weg."
Pin It
Bekeken: 1540x
https://www.malkelapagading.com/situs-slot-mahjong/ https://simacan.pesawarankab.go.id/slot-demo/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://dorsekgacor.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/usaklub-slot.html https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/