Vanaf 1 januari heeft gemeente Alkmaar een nieuwe parkeerbeheerder: P1, onderdeel van Q-park. P1 is de grootste aanbieder in Nederland en voert het parkeerbeleid uit voor meerdere gemeenten. Wie Parkeergarage Ringers gebruikt is al bekend met P1. “P1 is een zeer ervaren parkeerdienstverlener. We kijken uit naar de samenwerking”, aldus wethouder Elly Konijn-Vermaas.

Bij de aanbesteding lag de focus vooral op de kwaliteit van de dienstverlening, maar ook de verhouding met de prijs.  P1 kwam daarbij als beste van drie aanbieders uit de bus.  Tegen de gunning was een kort geding aangespannen door een verliezende concurrent. De rechtbank oordeelde vrijdagochtend dat de gemeente op goede gronden heeft geconcludeerd dat de inschrijving van P1 aan de juiste eisen voldoet.

Voorganger Parkeerservice kende grote problemen met het digitale systeem ParkStart. De website liep soms vast, en daarna waren er nog allerlei problemen. De site van P1 ziet er overzichtelijk uit en er kan zowel met e-mail als DigiD ingelogd worden.
Pin It
Bekeken: 2281x
https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://e-learninggender.kemenpppa.go.id/slot-gacor-online/ http://elibrary.pipmakassar.ac.id/demo-pg-soft/ http://admperpus.jogjakota.go.id/slot-demo/ https://inlis.pacitankab.go.id/slot-online-gacor/ http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/