In De Oldeburgh is het tijdens Alkmaar Ontzet eindelijk weer groot feest: de ouderen die in het Oudorper verzorgingstehuis wonen krijgen een gebakje voor bij de koffie, zingen liedjes en denken aan de mooie dingen die ze op 8 oktober hebben beleefd. "Er gaat al zoveel weg. Laat Alkmaar Ontzet blijven."

Alkmaar Ontzet is altijd genieten voor de bewoners van De Oldeburgh, maar na anderhalf jaar met strikte coronaregels misschien nog wel meer: "Omdat de 1,5 meter maatregel is losgelaten, kunnen ze eindelijk weer een beetje keuvelen met elkaar, en dicht bij elkaar zitten", vertelt Albert van Duijn van stichting Alkcare tevreden tegen mediapartner NH Nieuws.

"Heerlijk! Ja", zegt een van de bewoners, al bekent ze dat ze er niet aan had gedacht dat het vrijdag gevierd zou worden. "Vanmiddag weer spelletjes doen, dus dan is het weer lachen". Een andere bewoonster: "De mensen zijn vrolijk en blij, er wordt gedanst en gezongen".

Ook wordt er vlijtig gewerkt aan de zuurkoolstamppot voor het avondeten. Eén van de bewoonsters die aardappels schilt was daar vroeger al niet zo'n fan van, bekent ze. "Maar ik at het wel, want als ik het niet at kreeg ik op mijn sodemieter."
Pin It
Bekeken: 1683x
http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://berita.bonebolangokab.go.id/slot-demo/ http://sepedabaja.gorontalokab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://srv-inlislite.unsulbar.ac.id/demo-pg-soft/ https://simpeg.rsudibnusina.gresikkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://inlislite.kalselprov.go.id/slot-demo/ https://bappedalitbang.kaltaraprov.go.id/slot-demo-pgsoft/ http://webgis.sinjaikab.go.id/slot-demo/ https://konsultasi.ulp.banjarbarukota.go.id/slot-demo/ https://jdih.baubaukota.go.id/assets/demo-slot/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://perpus.menpan.go.id/slot-demo/ http://simpeg.ampta.ac.id/slot-demo-pgsoft/ https://intercafe.ipb.ac.id/slot-demo/ http://inlislite.vapt.blitarkota.go.id/vendor/akun-demo/ http://inlis.kulonprogokab.go.id/inlislite3/slot-demo/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/