In de herfstvakantie is het feest in het Alkmaarse Theater De Vest. Op woensdag 20 oktober is er namelijk weer het JeugdTheaterVestival voor kinderen vanaf zes maanden oud. Er zijn drie prachtige voorstellingen en in de foyer worden leuke doe-activiteiten georganiseerd met dansen, spelen en verkleden.

Om 10:00 uur en 12:00 uur speelt Theatergezelschap de Stilte de voorstelling ‘Wacht ’s even’ voor kinderen vanaf 1 en 2 jaar en hun ouders en begeleiders. In een intieme setting neemt iedereen op een kussentje plaats rondom een dansvloer om te kijken en te luisteren naar een dansvoorstelling waarin de wereld uit een bouwpakket ontstaat. Kinderen vanaf 4 jaar zijn om 14:30 uur welkom in de sprookjesachtige wereld van Sneeuwwitje, in de gelijknamige voorstelling van Theater Terra. Voor kids vanaf 8 jaar is er vanaf 19:30 uur 'Het dier, het dier en het beestje’ van Theater Artemis. Een fabelachtige en dromerige musical over net even anders zijn.

Na afloop van ‘Wacht ’s even’ kunnen kinderen samen met de dansers spelen in het decor. Na 'Sneeuwwitje' kunnen kinderen met Sneeuwwitje op de foto in een heuse fotostudio met greenscreen. Van de foto wordt een affiche gemaakt en deze krijgen kinderen thuis gestuurd. De voorstelling ‘Het dier, het dier en het beestje’ vloeit over in een gemaskerd dierenbal in de foyer, met dierenmaskers, dierenhapjes en echte discolampen.

In de foyer zijn nog meer leuke activiteiten. Er is een theaterspeelplaats ingericht, waar kinderen zich kunnen verkleden, verhalen kunnen verzinnen, kunnen tekenen en spelen met lego.

Meer op taqatheaterdevest.nl.
Pin It
Bekeken: 1587x
https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://www.bursahayvanatbahcesi.com/slot-pragmatic/ https://simacan.pesawarankab.go.id/slot-demo/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://dorsekgacor.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/usaklub-slot.html https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/