Het Beatlesmuseum in Alkmaar krijgt er twee collecties bij en huisvest straks ook het Elvismuseum en het Zeezendermuseum. De collecties zijn afkomstig van opgeheven musea die de volledige collecties hebben overgedaan aan het Beatlesmuseum. De Elvisverzameling is de grootste van Nederland.

Het Beatlesmuseum verkeerde enkele maanden geleden in grote financiële problemen, doordat er geen inkomsten waren tijdens de coronasluiting. De gemeente Alkmaar sprong het museum toen bij met 20.000 euro, op voorwaarde dat het met een plan zou komen om de bedrijfsvoering te verbeteren. De toevoeging van deze twee collecties lijkt nu deel uit te maken van dat verbeterplan.

Voor het zover is wordt het Beatlesmuseum eerst verbouwd. Op 4 december gaan de deuren weer open en zijn de drie collecties met één kaartje te bezoeken.

 

 
Pin It
Bekeken: 1473x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/