John van der Rhee is tijdens de algemene ledenvergadering van VVD Alkmaar opnieuw verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart. Er waren geen andere kandidaten waar de huidige fractievoorzitter het tegen op moest nemen en de stemming was unaniem. Het is de derde keer op rij dat de Alkmaarder lijsttrekker is voor de VVD en hij is blij weer te zijn benoemd.

"Trots op Alkmaar en trots op onze mooie dorpen. De laatste jaren hebben wij onder andere veel gedaan op het gebied van wonen en veiligheid, maar er is nog meer nodig", laat Van der Rhee weten. "Nog steeds zijn er steekpartijen en kunnen vrouwen niet veilig alleen over straat. Dat moet veranderen en die uitdaging ga ik vol vertrouwen aan."

“Als we kijken naar de woningmarkt dan zien we dat veel Alkmaarders, jong en oud, op zoek zijn naar een woning. Nu zullen er de komende jaren 15.000 woningen gebouwd gaan worden in de Kanaalzone en zitten er nog veel plannen in de koker. Wat ons betreft gaat er veel gebouwd worden, met oog voor voldoende groen in de wijken. Ook daar is voor mij en mijn fantastische team nog voldoende werk te verzetten."

VVD Alkmaar maakt op 15 december de volledige kandidatenlijst bekend.
Pin It
Bekeken: 1839x
https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://berita.bonebolangokab.go.id/slot-demo/ http://sepedabaja.gorontalokab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://srv-inlislite.unsulbar.ac.id/demo-pg-soft/ https://simpeg.rsudibnusina.gresikkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://inlislite.kalselprov.go.id/slot-demo/ https://bappedalitbang.kaltaraprov.go.id/slot-demo-pgsoft/ http://webgis.sinjaikab.go.id/slot-demo/ https://konsultasi.ulp.banjarbarukota.go.id/slot-demo/ https://jdih.baubaukota.go.id/assets/demo-slot/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://perpus.menpan.go.id/slot-demo/ http://simpeg.ampta.ac.id/slot-demo-pgsoft/ https://intercafe.ipb.ac.id/slot-demo/ http://inlislite.vapt.blitarkota.go.id/vendor/akun-demo/ http://inlis.kulonprogokab.go.id/inlislite3/slot-demo/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/