De maatschappij van de toekomst vraagt om ander onderwijs dan hoe we in het verleden op school leerden. Maar het gaat ook om andere uitdagingen. Thema’s zoals milieu, globalisering en samenwerken zijn bepalend voor hoe de toekomst van onze wereld eruitziet. In deze podcastserie vragen Laura Metsch en Igor Verettas de gasten wat zij hiervan vinden.

Koen van der Donk is oprichter en mede-eigenaar van Playforward. In zijn jeugd vertolkte hij met zijn tweelingbroer de hoofdrollen in de bekende Kameleon-films. Nu maken ze zelf films en animaties voor bedrijven en organisaties met hun eigen productiebedrijf. De vrouw van Koen is actief in het onderwijs en met Playforward werkt hij regelmatig voor scholen en toeleveranciers in het onderwijs. Als 'buitenstaander' heeft Koen daardoor zeker een mening over de wereld van 'leren en doceren'.

Dit is Onderwijs is iedere donderdag om zes uur te horen op Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op streekstadcentraal.nl, en is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en SAKS.
Pin It
Bekeken: 1411x