Zondag 14 november organiseert de Alkmaarse afdeling van de Nederlandse Vereniging van Postzegel Verzamelaars haar traditionele Najaarsbeurs in buurthuis De Rekere 2.0. Bij zo'n vijftien stands zal een grote verscheidenheid te vinden zijn van niet alleen postzegels, maar ook munten en ansichtkaarten. De beurs duurt van 10:00 tot 16:00 uur.

Er is tussen 11:00 en 13:00 uur een taxateur van postzegels aanwezig. Bij de bar van het buurthuis zijn dranken en broodjes verkrijgbaar. Toegang is gratis, de actuele coronaregels zijn van toepassing. (foto: pasja1000 / Pixabay)
Pin It
Bekeken: 1610x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/