Drie jonge Alkmaarders zijn zondag in Halfweg aangehouden op verdenking van heling van een Fiat 500. De jongemannen van 17 tot 20 jaar reden ook met een Kia Picanto. De politie zoekt nog uit of deze auto eveneens gestolen is.

Een agent buiten dienst zag een Fiat 500, waarvan het kenteken vast zat met tiewraps, en daar reed geruime tijd een Kia Picanto kort achter. Hij vertrouwde het niet en belde zijn collega's, die constateerden dat het kenteken niet bij de Fiat hoorde. De oplettende agent volgde de twee auto's en zag hoe ze langs de A200 stopten op de vluchtstrook. Samen met de inmiddels aangekomen collega's konden ze de drie Alkmaarders aanhouden.

Bij controle bleek dat er in september aangifte van diefstal is gedaan voor de Fiat. Alle inzittenden zijn aangehouden. Beide auto’s zijn in beslag genomen en weggesleept voor nader onderzoek. De Fiat gaat terug naar de eigenaar, de herkomst van de Kia wordt nog onderzoek.
Pin It
Bekeken: 2077x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/