Toonkunstkoor Alkmaar organiseert dit jaar weer een boekenmarkt. Deze boekenmarkt is op zaterdag 20 november te vinden in het Odeon-gebouw aan de Jan Steenstraat 1A in Alkmaar. Iedereen is welkom om lekker rond te struinen en voor een zacht prijsje boeken, platen, CD's, DVD's en bladmuziek op de kop tikken. De koffie en thee staan klaar, met wat lekkers.

Toonkunstkoor Alkmaar bestaat uit ruim 120 zangers en zangeressen, en verzorgt jaarlijks twee grote concerten in de Grote Kerk van Alkmaar. Bij deze concerten wordt altijd samengewerkt met professionele solisten en een professioneel orkest. Naast uitvoeringen van bekende oratoriumwerken, staat ook vernieuwend en modern repertoire op het programma.

De boekenmarkt van het Toonkunstkoor duurt van 11:00 tot 15:00 uur en entree is gratis. Wel is een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Meer over het koor op toonkunst-alkmaar.nl. Neem ook een kijkje op Facebook.
Pin It
Bekeken: 2065x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/