De actie 'Trap voor Trap' in het AZ-stadion in Alkmaar is een groot succes geweest. Maar liefst 253 trappenlopers namen zaterdag deel om kinderen met een spierziekte te steunen. Bij elkaar kregen meer dan 2.600 mensen, bedrijven en andere organisaties zo ver om een bedrage te doen aan Spieren voor Spieren. De stichting kreeg achteraf een symbolische cheque met een recordbedrag van 56.822 euro. De actie loopt tot en met zaterdag, inmiddels staat de teller alweer 1.000 euro hoger.

Ninthe Roeters verzamelde in haar eentje verreweg het meeste geld voor Spieren voor Spieren. Bijzonder is dat zij zelf aan een spierziekte lijdt. Ze ging voor een bedrag van 1.500 euro, maar dat werd maar liefst 3.198 euro dankzij 53 donateurs. Op een sterke tweede plek kwam Peter Schrama met 2.768 euro. Onder de teams was Treffer Uitzendbureau het meest succesvol met een ingezameld bedrag van 5.052 euro. Op een mooie tweede plek eindigden de tien jonge kinderen van Team AV Hylas Alkmaar met 3.939 euro.

Trap voor Trap was bewust loodzwaar. Zo konden deelnemers even ervaren hoe het is als je spieren niet meer willen doen wat je van ze vraagt. De kinderen liepen een trappenroute die inschat werd op 15 à 20 minuten, samen de mensen die het wat rustiger wilden doen. Voor fanatiekelingen was er een route van zo'n 30 minuten en eentje van meer dan 45 minuten. Meer op trapvoortrap.com. (foto: Spieren voor Spieren)
Pin It
Bekeken: 1988x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/