Zaterdagavond omstreeks 21:15 uur is een jongen neergestoken op de Stationsweg in Heiloo. De dader van deze steekpartij is volgens de politie een jongen van circa 15 a 16 jaar. Hij maakte deel uit van een groep van zo’n tien jongeren, die na de steekpartij op de vlucht sloegen.

Het slachtoffer was volgens een getuige op de fiets toen deze werd neergestoken. Hij liep daarbij een hoofdwond op. De politie heeft de plek afgezet, in afwachting van sporenonderzoek door de technische recherche. Het slachtoffer is nagekeken in de ambulance en naar de huisartsenpost overgebracht om de hoofdwond te laten hechten.

De aanleiding voor de steekpartij is niet duidelijk. Via Burgernet laat de politie weten op zoek te zijn naar een donker getinte jongen van 15 a 16 jaar. Tijdens het incident droeg hij een bril en een Napapijri jas met de Noorse vlag. Die Burgernetoproep is inmiddels afgesloten. De politie vraagt 112 te bellen als de jongen alsnog wordt gezien en hem niet zelf te benaderen. (foto: Inter Visual Studio / Sam de Joode)
Pin It