Woensdag 1 december komt Toneelgroep Oostpool naar het Alkmaarse Theater De Vest met Girls & Boys. Deze aangrijpende onewomanshow van Hadewych Minis begint als een hilarisch sprookje en eindigt in een onvoorstelbare nachtmerrie.

Een onverwachte ontmoeting op een luchthaven leidt tot een intense en gepassioneerde liefdesrelatie. Al snel beginnen de jonge vrouw en haar grote liefde zich te settelen. Ze kopen een huis, trouwen, krijgen twee kinderen en jongleren met carrières. Het leven dat ze met elkaar hebben opgebouwd is gelukkig en vergelijkbaar met dat van velen, maar gaandeweg brokkelt het huwelijk af en neemt hun leven een verontrustende wending. Het stuk is geschreven door de veelgeprezen Britse toneelschrijver Dennis Kelly en verscheen in 2018 in Nederland.

Girls & Boys begint om 20:15 uur. Meer informatie op theaterdevest.nl.
Pin It
Bekeken: 1796x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/