Donderdag 2 december start de sportregisseur van Alkmaar-Noord met 'Ouderwets Gymmen' in de gymzaal aan de Toscanestraat. De lessen van Yuri Cornelisse zijn speciaal voor volwassenen die veel plezier beleefden schoolgym. Onder andere staan op het programma (natuurlijk) apenkooien, boer en de kwajongens en trefbal. Bij voldoende animo wordt het programma voortgezet.

Gym voor volwassenen is al een succes gebleken in omliggende gemeenten, en stond al langer op het verlanglijstje van de Alkmaarse sportregisseurs. Het gaat er fanatiek aan toe en is dus een echt leuke manier om aan je conditie te werken met gelijkgestemden.

De lessen zijn telkens van 20:00 tot 21:00 uur. Deelname is op 2 december gratis, daarna kosten de losse lessen 2,50 euro. Aanmelden en meer informatie via alkmaaractief.nl.
Pin It
Bekeken: 2077x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/