Een 55-jarige vrouw is zondag met geweld beroofd op de Lodewijk van Velthemstraat in Alkmaar. De vrouw kwam rond 18:00 uur vanuit de Van Maerlantstraat gewandeld met meerdere tassen. Een kleine man met mondkapje haalde haar wandelend in. Aan het eind van de straat draaide hij zich om, greep de vrouw en bedreigde haar.  Daarna wist de man de tassen los te rukken. Ze viel en liep licht beenletsel op. De overvaller rende met een van de tassen terug in de richting van de Boendalestraat.

De politie zocht tevergeefs naar een verdachte en zoekt eventuele getuigen en mensen met camerabeelden. De overvaller was een licht getinte man van rond 1,55m, met een klein postuur. Hij droeg een blauw mondkapje, donkere lange jas, lichtblauwe spijkerbroek en witte sneakers.

De politie is bereikbaar via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Beelden kunnen worden geüpload via politie.nl. Het zaaknummer is 2021242871. (foto: Google)
Pin It
Bekeken: 2096x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/