GGD Hollands Noorden roept alle reizigers, die na zondag 21 november vanuit het zuidelijke deel van Afrika terugkwamen op om in zelfquarantaine te gaan tot ze een negatieve testuitslag hebben. Ook wie geen klachten heeft, gevaccineerd is of al corona heeft gehad. Met deze oproep volgt GGD NH landelijke richtlijnen.

GGD NH verstaat onder de zuidelijke landen van Afrika in dit geval: Zuid-Afrika, Lesotho, Swaziland (Eswatini), Namibië, Mozambique, Zimbabwe, Botswana en Malawi. Voor mensen die terugkomen uit deze landen is het telefoonnummer 0800-5005 opgezet voor testafspraken.

Vrijdag 26 november heeft de WHO de Omicronvariant van het SARS-Cov-2 als Variant of Concern bestempeld. De variant is afgelopen week opgedoken in een aantal landen in zuidelijk Afrika en begint nu ook in andere delen van de wereld de kop op te steken. Ook in Nederland is de Omicronvariant een paar keer vastgesteld. Het onderzoek is nog niet afgerond.

De oproep geldt niet voor mensen die sinds 25 november het land in zijn gekomen. Zij zijn op Schiphol al getest. Ook voor huisgenoten van thuiskomers geldt de oproep niet.  Mochten zij klachten krijgen, is er voor hen het standaard nummer 0800-1202 of coronatest.nl.
Pin It
Bekeken: 2274x
https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://berita.bonebolangokab.go.id/slot-demo/ http://sepedabaja.gorontalokab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://srv-inlislite.unsulbar.ac.id/demo-pg-soft/ https://simpeg.rsudibnusina.gresikkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://inlislite.kalselprov.go.id/slot-demo/ https://bappedalitbang.kaltaraprov.go.id/slot-demo-pgsoft/ http://webgis.sinjaikab.go.id/slot-demo/ https://konsultasi.ulp.banjarbarukota.go.id/slot-demo/ https://jdih.baubaukota.go.id/assets/demo-slot/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://perpus.menpan.go.id/slot-demo/ http://simpeg.ampta.ac.id/slot-demo-pgsoft/ https://intercafe.ipb.ac.id/slot-demo/ http://inlislite.vapt.blitarkota.go.id/vendor/akun-demo/ http://inlis.kulonprogokab.go.id/inlislite3/slot-demo/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/