Gemeente Alkmaar houdt eens in de zoveel tijd een opruimactie om station Alkmaar te ontdoen van fietsen die verlaten lijken. Dit om ruimte vrij te maken voor fietsen die wél gebruikt worden. Dinsdag zijn maar liefst 160 fietsen voorzien van een rood label waarop staat 'Zwerffiets?!', omdat ze al langere tijd bij het station staan of verwaarloosd zijn.

Rood gelabelde fietsen worden maandag 6 december verwijderd door Rataplan. Daarna zullen ze worden gepubliceerd op iLost.co. Eigenaren krijgen drie maanden de tijd om hun fiets (kosteloos) op te halen. Ook voor wie zijn of haar tweewieler kwijt is, kan het de moeite waard zijn om een kijkje te nemen. Na drie maanden worden de fietsen eigendom van Rataplan en zullen ze worden opgeknapt en verkocht. (foto: Kyara van der Rhee)
Pin It
Bekeken: 2424x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/