Zaterdag 11 december organiseert de Alkmaarsche IJsclub Kunstrijden weer de Waagbokaal in de ijshal van De Meent. De Waagbokaal wordt vanwege corona zonder publiek verreden, maar is wel via livestream te volgen.

De Waagbokaal is gericht op beginnende wedstrijdcategorieรซn binnen het kunstrijden: de Starters, Pupillen en Aspiranten. Dit jaar doen er 75 deelnemers mee vanuit heel Nederland, waarvan maar liefst 15 van de thuisclub, waaronder Ema Medarac (zie foto). Voor de meesten is het hun eerste (grote) wedstrijd.

De wedstrijd duurt van 10:00 tot 17:00 uur. Meer informatie over het programma en de livestream is te vinden op alkmaarscheijsclub.nl/kunstschaatsen, en binnenkort ook op facebook.com/AIJCkunstschaatsen/ en Instagram. (foto: Pietures.nl)
Pin It
Bekeken: 2536x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/