Maandagochtend heeft een ongeval op de A9, ter hoogte van Heiloo, voor een kilometers lange file gezorgd richting Alkmaar. Omdat de bestuurder van een personenauto onwel was geworden schoot hij met zijn wagen half onder een trekker-oplegger vrachtwagencombinatie geschoten.

De vrachtwagenchauffeur heeft aan de politie verklaard dat hij de auto al rare capriolen zag uithalen en zijn combinatie op de vluchtstrook zette om poolshoogte te nemen en de man in de personenauto te helpen. De toen al slingerende auto schoof daarna onder de aanhanger. De schade bleek zo omvangrijk dat de brandweer van Heiloo en Alkmaar ter plaatse kwamen om te assisteren vanwege een mogelijke beknelling van de bestuurder.

De man is op eigen kracht naar de gealarmeerde ambulance gelopen en met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Een berger heeft wat overbleef van zijn auto afgevoerd.
Pin It
Bekeken: 3921x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/