Rien van Tilburg is dinsdag benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Anja Schouten verraste hem daarmee tijdens zijn afscheid als voorzitter van het college van bestuur van het Clusius College. Hij kreeg de onderscheiding opgespeld door zijn partner.

Van Tilburg stopt op 1 januari bij het Clusius College en gaat met pensioen. Hij heeft zich vele jaren op bestuurlijk niveau ingezet voor het voortgezet- en middelbaar beroepsonderwijs. De groei van leerlingen en studenten heeft hij daarbij centraal gezet, zodat zij later een goede plek in de steeds veranderende maatschappij kunnen innemen. Het ging daarbij veelal om kwetsbare leerlingen, die extra zorg en begeleiding nodig hebben en voor wie school en opleiding belangrijk zijn om later succesvol te zijn in de maatschappij.

Van Tilburg staat bekend als een inspirerende en ondernemende bestuurder. Daarnaast had hij uitstekende contacten in het bedrijfsleven en in de wereld van het middelbaar en voortgezet beroepsonderwijs. Het laatste jaar zette hij zich in voor de voorgenomen fusie met het ROC Kop van Noord-Holland, gericht op regionale samenwerking, beroepen van de toekomst en een leven lang ontwikkelen.

Vanwege de aard, uitstraling en betekenis van zijn jarenlange inzet voor het onderwijs en de samenleving, is Van Tilburg benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.
Pin It
Bekeken: 3359x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/