Donderdagavond heeft op het fietspad langs de Nollenweg in Alkmaar een gewelddadige poging tot beroving plaatsgevonden. Een donker geklede man probeerde een 23-jarige vrouw te beroven en deelde een aantal klappen uit omdat ze flink verzet bood. Uiteindelijk gaf hij op en ging er vandoor op scooter, mogelijk bestuurd door een handlanger. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

De vrouw snorde rond 22:45 uur vanuit Alkmaar richting Heerhugowaard, toen er plotseling een donker geklede man voor haar het fietspad op stapte. De vrouw moest hierdoor stoppen, waarop de dader direct haar schoudertas probeerde los te trekken. De vrouw werd meegesleept maar liet niet los. Ook toen ze werd geslagen, hield ze vol. Uiteindelijk ging de man er zonder buit vandoor richting Alkmaar, vermoedelijk op een donkerkleurige scooter. De vrouw hield enkele verwondingen over aan de mislukte straatroof.

Passanten hielpen het slachtoffer en belden de politie. Die zocht in de omgeving naar de verdachte maar deze werd niet meer gevonden. Het gaat om een licht getinte man van ongeveer 1,80 meter lang met tenger postuur. Hij droeg donkere kleding, een capuchon en zwarte schoenen. Mogelijk was er een handlanger die met de scooter klaarstond.

Wie meer over deze straatroofpoging weet wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of bel anoniem met 0800-7000. Het zaaknummer is 2021255600.
Pin It
Bekeken: 2896x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/