Theater de Vest in Alkmaar presenteert zondag 19 december de magische theatershow 'Rupsje Nooitgenoeg' voor kinderen van 2 jaar en ouder. Het gelijknamige boek van Eric Carle is een bestseller, die gaat over een hongerige rups die zich overal doorheen eet tot hij er misselijk van wordt. Uiteindelijk ontpopt hij tot een mooie vlinder.

In deze prachtige en kleurrijke theatershow komt niet alleen Rupsje Nooitgenoeg tot leven, maar ook allerlei andere figuren van Eric Carle, zoals het Blauwe Paard, Vader Zeepaard en het Eenzame Vuurvliegje.

De voorstelling is van 14:00 tot 14:55 uur Γ©n van 15:45 tot 16:40 uur. Ga voor meer informatie naar theaterdevest.nl. (foto: Bas Driessen Photography)
Pin It
Bekeken: 1883x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/