In de Grote Kerk van Alkmaar wordt vanaf zondag 26 december het winterse sprookje 'De Verschrikkelijke Vondeling' opgevoerd voor iedereen van zes jaar en ouder. De laatste van de 13 hartverwarmende voorstellingen is op donderdag 6 januari.

De komst van een kindje gooit het leven van een familie altijd overhoop en dat al helemaal bij Quasi. Hij is een onhandelbaar jongetje dat bijt, krabt en slaat. Zijn pleegvader Fred Rollo gaat voor hem door het vuur en raakt daarbij verstrikt in een kluwen van goedbedoelende hulpverleners en kwade krachten.

De voorstellingen op 26 december zijn try-outs, daarna zijn de 'echte' shows. Een aantal begint na 17:00 uur, dus het is nog even afwachten of deze kunnen doorgaan. Meer informatie is te vinden op grotekerkalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 2023x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/