Een jongeman is zaterdagavond op het Achtergeestpad in Alkmaar aangehouden omdat hij in het bezit was van een zelfgemaakte vuurwerkbom. De verdachte mocht een nachtje bij de politie blijven slapen voordat hij werd verhoord en heengezonden.

Toen de politie de jongeman in het vizier kreeg en hem wilde controleren, ging hij er prompt vandoor. Tevergeefs, want niet veel later werd hij in de kraag gevat. De politie zag dat de verdachte tijdens zijn vlucht iets had weggegooid en ging terug om te kijken wat het was. Het bleken twee spuitbussen met gas en een Cobra 6 aan elkaar gebonden. "Dit is dus gewoon een bom", reageerde de politie na de ontdekking.

Politie Alkmaar-Duinstreek onderschept al regelmatig illegaal en zelfgemaakt zwaar vuurwerk in aanloop naar oud en nieuw. (foto: Twitter @pol_de_mare)
Pin It
Bekeken: 1864x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/