Het Openbaar Ministerie gaat de 16-jarige Alkmaarder, die eind mei is gearresteerd voor het bij de billen grijpen of slaan van verschillende vrouwen, voor vier aanrandingen vervolgen. De politie kan niet uitsluiten dat de andere aanrandingen mogelijk door iemand anders zijn gepleegd.

Vorig en dit jaar meldden ruim dertig vrouwen in de regio van Alkmaar bij de politie dat ze bij hun billen waren gegrepen door een fietsende  man: vaak tijdens het wandelen of hardlopen. Vijftien vrouwen deden uiteindelijk aangifte en al die zaken zijn onderzocht, laat het OM nu weten aan mediapartner NH Nieuws. Ook de zaken waarvan de slachtoffers wel melding hebben gedaan, maar waarvan ze geen aangifte wilden doen, zijn door de politie onderzocht.

Vlak na een aanranding op de Helderseweg werd een fietsende jongen geregistreerd op camera's in de Alkmaarse binnenstad. Nadat de beelden openbaar werden gemaakt, meldde een 16-jarige uit Alkmaar zich samen met zijn ouders en advocaat bij de politie.

Na maanden van onderzoek concludeert het Openbaar Ministerie nu dus dat die tiener betrokken lijkt te zijn geweest bij vier aanrandingen. Hij moet zich daarvoor bij de jeugdrechter verantwoorden. Alleen voor de andere incidenten is niet vast komen te staan dat de verdachte hier iets mee te maken heeft.

"Uit het onderzoek van de politie concludeert het OM dat er niet genoeg wettig en overtuigend bewijs is om voor de andere feiten een strafzaak tegen de verdachte te beginnen", aldus een woordvoerder van het OM. Die zaken zijn dan ook geseponeerd: dit houdt in dat er niemand voor wordt vervolgd.

Het is volgens de politie niet uit te sluiten dat de andere aanrandingen door iemand anders zijn gepleegd. Sinds de arrestatie van de Alkmaarder hebben geen andere slachtoffers van een dergelijke aanranding zich meer gemeld.

 
Pin It
Bekeken: 1583x
https://www.malkelapagading.com/situs-slot-mahjong/ https://simacan.pesawarankab.go.id/slot-demo/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://dorsekgacor.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/usaklub-slot.html https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/