Een podcastserie met alleen maar positieve en optimistische mensen met een lang lontje te gast bij Milo Berlijn. In de podcast Lange Lonten staan mensen centraal die in deze crisis hun ‘cool’ bewaren, geduldig en met relativering hun werk blijven doen en anderen respectvol benaderen. Milo vraagt zijn gasten naar hun drijfveren en kijk op het leven.

Theresia Ruijter was een van de twee dames van een drieling en vanaf haar geboorte al bekend in de omgeving. Want een drieling was toen  heel bijzonder. Maar in 2021 Theresia toch vooral bekend als basisschool directrice. Na ervaring te hebben opgedaan bij scholen in West-Friesland verwelkomd Theresia dagelijks de kinderen bij de voordeur van een basisschool in Heiloo. Dat begroeten van de leerlingen bij binnenkomst vindt Theresia van groot belang. Theresia haar Motto: Zoek de verbinding, en onderhoudt hem ook!

De lange Lont is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en TrainMark en is iedere woensdag via radio te horen om 19:00 uur.
Pin It
Bekeken: 2796x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/