Het einde van de werkzaamheden aan de Rekervlotbrug tussen Koedijk en Bergen is in zicht. Uiterlijk volgende week vrijdag moet de brug voor fietsers en voetgangers weer zijn te gebruiken. Het vlot is gerepareerd in de fabriek en inmiddels terug in het Noordhollandsch Kanaal. Momenteel worden testen uitgevoerd om te zien of alles naar tevredenheid werkt. Als dat zo is, kan de schipper van het tijdelijke veerpontje mogelijk eerder ermee stoppen. De brug is bijna heel 2021 buiten gebruik geweest.

De belangrijkste vlotbrug voor fietsers en voetgangers tussen Koedijk en Bergen ligt er al sinds 8 februari uit, toen een schip tegen de oeververbinding voer. Sinds april kan men overdag op werkdagen gebruikmaken van een tijdelijk pontje. Dit blijft zo tot de brug gerepareerd is.

Hoewel de schade die nu wordt verholpen dus door een aanvaring kwam, kampt de brug, die in 2011 in het Noordhollandsch Kanaal werd gelegd, al jarenlang met mankementen. Daarom wordt de brug in het voorjaar naar alle waarschijnlijkheid nogmaals buiten werking gesteld.
Pin It
Bekeken: 2137x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/