De eerste paal voor nieuwbouwfase 1 van het Noordwest ziekenhuis in Alkmaar is donderdag geplaatst. De eer was aan wethouder Pieter Dijkman, die nauw betrokken was bij het voortraject. Vanwege corona was er slechts een klein aantal genodigden aanwezig, andere belangstellenden kon het moment online volgen. De komende twee maanden gaan 592 heipalen de grond in door middel van boringen.

“We hadden deze mijlpaal voor Noordwest graag in groter gezelschap gevierd", zei Jurgen Sernee, lid van de raad van bestuur. "Dat houden we tegoed. Voor nu telt dat we als Noordwest ontzettend trots zijn op het slaan van deze eerste paal van onze nieuwe acute as."

Wethouder Dijkman was het die plaats nam in de boorstelling en aan de slag ging op aanwijzing van Ron Oudeman, directeur bij aannemer K_Dekker. Andere aanwezigen waren vertegenwoordigers van de medische staf, verpleegkundige adviesraad, ondernemingsraad, cliëntenraad en raad van bestuur van Noordwest. De handeling is op YouTube terug te zien.

De heipalen worden geboord om de overlast en trillingen zoveel mogelijk te beperken. Begin volgend jaar worden de damwanden om diezelfde redenen de grond in gedrukt. De werkzaamheden aan de bouwkuip zijn naar verwachting midden 2022 gereed.

De bouw is te volgen via de Noordwest Bouwt App en via nwz.nl.
Pin It
Bekeken: 1652x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/