Burgemeester Anja Schouten heeft een brief aan alle Alkmaarders geschreven, om iedereen sterkte te wensen tijdens deze feestdagen. "De nieuwe lockdown komt bij ons allemaal hard aan. Waar we lang gehoopt hebben de feestdagen zonder zorgen met familie en vrienden door te brengen, mag het helaas ook dit jaar niet zo zijn. We moeten geduld hebben."

Schouten weet dat de nieuwe lockdown weer een enorme impact op het dagelijks leven zal hebben. Voor iedereen, maar vooral de ondernemers die hun bedrijf weer deels of geheel moeten sluiten, zorgmedewerkers en mensen die zich eenzaam voelen. "Juist in deze maand, waarin liefde, warmte en licht centraal staan, gaat het mij erg aan het hart hoe het met u gaat."

"Mijn wens is dat we deze maand een beetje extra om elkaar denken. Kijk wat vaker naar elkaar om. Help elkaar waar het kan", spoort de Alkmaarse burgemeester aan. "Het is de maand waarin we gewend zijn om mooie herinneringen met elkaar te maken. Doe dat vooral, binnen de mogelijkheden die er zijn."

"Via deze weg wil ik u veel sterkte en liefde wensen. En u weet het. Van Alkmaar de Victorie. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we dit samen aan kunnen." (foto: JJFoto)
Pin It
Bekeken: 1768x
https://ee.itk.ac.id/data/