Vrijdagmiddag werd de brandweer gealarmeerd voor een brand in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Otterkoog in Alkmaar. De eerste melding kwam rond 13:30 uur binnen. Brandweer Alkmaar en Heerhugowaard spoedden zich naar het pand op bedrijventerrein Beverkoog. Bij aankomst kwam er veel rook van onder de dakrand van het gebouw. Dakdekkers zijn daar afgelopen week bezig geweest. Vanaf de grond werd er geblust en met behulp van de hoogwerker van brandweer Heerhugowaard werd het dak geïnspecteerd.

Brandweerlieden hebben een stuk van de dak verwijderd om zo te kijken wat daaronder aan de hand was. Wat er precies vlam heeft gevat blijft onduidelijk. De weg was tijdelijk afgezet, geparkeerde auto werden verplaatst om ruimte te bieden aan het bluswerk.
Pin It
Bekeken: 1716x
https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://kursus.kemdikbud.go.id/slot-online-gacor/ https://jdih-v2.belitung.go.id/slot-demo/ https://jospakk.kuduskab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://bprd.lumajangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.bangka.go.id/slot-demo/ https://www.csr.tasikmalayakota.go.id/pg-soft-slot-demo/ https://jdih.lahatkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://www.csr.tasikmalayakota.go.id/pg-soft-slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://igracias.ittelkom-sby.ac.id/demo-pg-soft/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/