Gemeente Alkmaar biedt inwoners met een AlkmaarPas twee gratis zelftesten aan. Deze zijn af te halen op verschillende locaties, zolang de voorraad strekt.

Het college en de gemeenteraad willen graag dat de feestdagen op een zo veilig mogelijke manier gevierd worden. Met een zelftest kan men bepalen of het verantwoord is om tijdens de kerst of oud en nieuw gezellig samen te komen met een beperkt aantal andere mensen. Niet iedereen heeft echter geld voor een zelftest.

De zelftests zijn verkrijgbaar bij de vier vestigingen van Bibliotheek Kennemerwaard in de stad, de wijkcentra Thuis in Overdie en Mare Nostrum, het winkeltje De Horn in Schermerhorn en verzorgingstehuis Mieuwijdt in Graft. Voor meer info over de openingstijden, ga naar alkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 1919x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/