GGD Hollands Noorden adviseert met klem om geen boosterprik in het buitenland te halen. Bewijs van een booster uit EU-landen kan alleen worden gekoppeld aan de CoronaCheck-app in het land waar de prik gehaald is. In Nederland kan deze alleen worden omgezet naar een papieren coronatoegangsbewijs.

Boosters van buiten de EU komen ook niet als QR-code in de app, maar dat kan achteraf nog wel geregeld worden. Het registreren van buitenlandse vaccinaties gaat via 030-8002899.

De GGD vraagt om nog even geduld te hebben. Het gaat vrij snel, sinds vandaag kunnen mensen geboren in 1978 en 1979 ook al een extra vaccinatie inplannen. Meer informatie op rijksoverheid.nl.
Pin It
Bekeken: 2713x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/