De inzamelingsactie van Serieus Langedijk loopt steeds harder. Elke dag wordt meer geld verzameld voor Help-Elkander, een stichting die gezinnen in armoede een zorgeloze vakantie van een week biedt. Op de vierde en voorlaatste dag schoot de teller voorbij de 10.000 euro. Dat is ongeveer de helft van het bedrag in 2020, maar er kan op deze vrijdag nog van alles gebeuren. Vorig jaar schoot kwamen er in laatste uren nog duizenden euro's bij.

"Hoppaaaa! De teller van de tussenstand heeft de 10.000 geraakt! WAUW! Die hadden we niet zien aankomen", schrijft het team van Serieus Langedijk op hun Facebookpagina dat nog tot middernacht doorgaat in Café De Schelvis.

Naast dat luisteraars voor een kleine bijdrage verzoekplaatjes kunnen laten draaien, kunnen ze hoodies en cupcakes kopen. En er worden steeds meer items geveild van mensen die het initiatief steunen. Op Marktplaats stonden al te koop een plaatsnaambord van ieder dorp, een avondje met coverband Kuuks en een huiskamerconcert van Rosalie & Jan-Simon. Daar is nog veel meer bijgekomen.

Liefhebbers kunnen nu ook bieden op een Formule 1 groepsarrangement van Poppodium B3 tijdens de eerste race van seizoen 2022, en een alles inclusief VIP-arrangement voor twee personen van Power Valley. Power Valley wordt gehouden op 14 mei. Café De Roode Leeuw stelt zowel een wijn- als een bierarrangement voor vier beschikbaar en Lady en de Vagebond een huiskamerconcert voor een gezelschap tot 20 personen.

Bieden op de items op Marktplaats kan tot 22:30 uur.
Pin It