Het grote overdekte terras op het Waagplein in Alkmaar is ontruimd, maar blijft voorlopig nog even staan. 't Hekeltje heeft voorlopig geen mensen beschikbaar om de tentconstructie af te bouwen. Waarschijnlijk blijft deze nog tot half januari staan. Het is nog niet duidelijk of de horeca het overdekte terras toch weer zou willen huren. mocht de corona-lockdown tegen die tijd tot een einde komen.

Het overdekte terras werd nooit een succes. Dat kwam vermoedelijk door de avondklok vanaf 17:00 uur, maar de tijdelijk defecte verwarming zal ook niet geholpen hebben. Zaterdag 18 december was de eerste rendabele dag, mede dankzij een actie voor zorgpersoneel. Maar de pret was van erg korte duur: de volgende dag kwam het kabinet met een lockdown tot en met 14 januari.

Een kater voor de horeca en ook de gemeente, die 60.000 euro subsidie beschikbaar had gesteld.
Pin It
Bekeken: 1979x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/