Per 1 januari zet de Alkmaarse politie twee wijkagenten in voor het centrum de wijk De Mare. Alkmaar Zuid en Overdie werden al dubbel bemand. Daarnaast is er een stoelendans geweest in Cluster Noord. De verschuivingen gebeurden in goed overleg met de betrokken wijkagenten.

Eén van de agenten met een nieuwe wijk is Bas Wijnen. Openhartig laat hij via sociale media weten dat hij door de zes jaren heen te nauw betrokken was geraakt bij de inwoners en winkeliers in de wijk De Mare. "'s Nachts lag ik steeds vaker te piekeren hoe ik ze kon helpen en dat is niet goed. Bijvoorbeeld ook laatst met de GHB-verslaafde dief. Slapeloze nachten uit frustratie, omdat ik zag dat politie in eerste instantie niet veel kon doen en ik zag dat hardwerkende ondernemers en winkelpersoneel, die ik al jaren ken, de dupe werden in deze toch al moeilijke tijd."

In Koedijk/Daalmeer houdt Wijnen wat meer afstand. Hij zal dan ook niet zomaar meer zijn telefoonnummer geven of steeds op sociale media contact houden met zowel "de beste mensen" als de "niet zo'n beste mensen die een misstap begaan hadden, die ik wilde motiveren op het rechte pad te blijven."

Bas Wijnen ruilt met Jos van der Schee en ook Bart Pruiksma is over naar De Mare. De wijken Huiswaard en Vroonermeer zullen door heel Cluster Noord worden gemonitord tot er een opvolger is voor Pruiksma. Thijs Rovers voegt zich bij Geert van Duren in Alkmaar Centrum.
Pin It
Bekeken: 3365x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/