Zondagochtend zijn bij een aanrijding tussen twee auto's op de Nollenweg (N508) in Heerhugowaard vijf mensen gewond geraakt. Het ongeval werd rond 08:10 uur gemeld. Het gebeurde bij de aansluiting op de Westerweg. Een auto sloeg af richting de Westerweg naar Alkmaar en werd in de zijkant geraakt door iemand die op de kruising rechtdoor reed. Een van de auto's kwam tot stilstand tegen een lichtmast.

Van een van de auto's raakte de bestuurster gewond, de andere vier gewonden zaten in de andere auto. Allen gingen per ambulance naar het ziekenhuis. Het ongeval leidde tot een ravage op het kruispunt. Beide auto's raakten zwaar beschadigd.

De kruising is beveiligd met verkeerslichten. Een van de automobilisten is dus waarschijnlijk door rood gereden. De politie denkt met gegevens uit het elektronisch verkeerssysteem wie groen licht had. (foto: Inter Visual Studio)
Pin It
Bekeken: 5674x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/