Een podcastserie met alleen maar positieve en optimistische mensen met een lang lontje te gast bij Milo Berlijn. In de podcast Lange Lonten staan mensen centraal die in deze crisis hun ‘cool’ bewaren, geduldig en met relativering hun werk blijven doen en anderen respectvol benaderen. Milo vraagt zijn gasten naar hun drijfveren en kijk op het leven.

Marije van der Stelt is de oprichter en eigenaar van Hart op Groen waarmee ze organisaties helpt om duurzamere beslissingen te maken. Haar ervaring in het Speciaal Onderwijs met vastgelopen situaties benut Marije nu om verandertrajecten te begeleiden bij scholen, instellingen en bedrijven gericht op verduurzaming.  In haar persoonlijk leven geniet Marije van juist de kleine, maar toch grootse geluksmomenten. Positieve reacties van klanten, een zingende dochter die door de keuken huppelt, dat geeft haar veel energie.

De lange Lont is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en TrainMark en is iedere woensdag via radio te horen om 19:00 uur.

Pin It
Bekeken: 2362x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/