De bestuurlijke fusie van het Clusius College en ROC Kop van Noord-Holland was op 1 januari een feit. Op dit moment wordt gewerkt aan de complete instellingsfusie op 1 augustus en daarbij hoort een nieuwe naam: Vonk. Vanzelfsprekend zijn er ook een nieuw logo en een nieuwe website.

De naam en het logo werden maandag via vonkopleidingen.nl gepresenteerd. Ze verschenen ook op schermen in de twaalf vestigingen van het Clusius en ROC Kop van Noord-Holland zodat medewerkers, studenten en leerlingen er alvast aan kunnen wennen.

'Vonk' is ontstaan uit een enquête onder leerlingen, studenten, ouders, medewerkers en stakeholders. "Zij gaven aan dat het onderwijs van Vonk een bijdrage levert om eenieder vanuit eigen motivatie stap voor stap te laten ontwikkelen", aldus Dianne Hekman, afdelingsmanager communicatie. "We laten elkaar sprankelen. Oftewel een Vonk. Met het nieuwe logo brengen we deze beweging in beeld. Het staat voor de stap omhoog, de groei en de sprong die je kunt maken binnen onze opleidingen."

Studenten en leerlingen zullen weinig merken van de fusie, stelt Dianne Hekman. "Ondanks het vergroten van de organisatie, blijft het zich inzetten voor de kleinschaligheid waar beide partijen voor de fusie om bekend stonden. Het groene karakter van de vmbo-scholen blijft bestaan. Na hun opleiding kunnen ze binnen dezelfde organisatie echter wel kiezen uit een veel breder aanbod aan opleidingen. Ook de aansluiting van het vmbo op het mbo zal verder verbeteren doordat we (meer) niet-groene keuzevakken en doorlopende leerlijnen kunnen aanbieden binnen Vonk."

Het Clusius heeft vestigingen onder andere in Alkmaar, Heerhugowaard, Castricum en Schagen. Het ROC Kop van Noord-Holland heeft een vestiging in Schagen en drie in Den Helder. Het nieuwe college van bestuur bestaat uit voorzitter Helma van der Hoorn en Gerard Oud. Zij bekleedden deze functies al respectievelijk bij het ROC en het Clusius.
Pin It
Bekeken: 3174x
https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.makassarkota.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/