Ook het Rabobank-filiaal in Heiloo heeft inmiddels zijn deuren gesloten. Sinds 1 januari heeft de bank het pand aan de Stationsweg 136 verlaten. De Rabobank zet het kantoorpand nu in de verkoop. De terugkeer van de geldautomaat staat niet vast. De Rabobank is daarover in gesprek met Geldmaat, het bedrijf dat de geldautomaten voor de drie grote Nederlandse banken exploiteert.

Eerder sloten de ABN AMRO en de ING hun vestiging in Heiloo. Daardoor was de geldautomaat van de Rabobank nog de enige in het stationsgebied. De dichtstbijzijnde automaten zijn nu bij winkelcentrum 't Loo, bij winkelcentrum Het Hoekstuk of in de Albert Heijn in de wijk Ypestein. Voor het storten van geld moeten klanten nu naar 't Loo. Als de winkels weer opengaan, kan het ook weer bij de Karwei aan de Hoefsmid.

Klanten van de Rabobank kunnen in deze regio alleen nog een bezoek brengen aan het filiaal in winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard of aan de Robonsbosweg in Alkmaar. Op afspraak kunnen mensen ook terecht in het Willibrordus Business Center in Heiloo. (foto: Google Streetview)
Pin It
Bekeken: 1829x