Vanaf maandag 17 januari is het voor inwoners van Noord-Holland Noord niet meer nodig een afspraak te maken voor een corona-boosterprik. Vanaf die dag is er vrije inloop tijdens openingstijden, omdat de meeste druk er onderhand wel vanaf is. Wie evengoed een afspraak wil maken kan dat doen via coronavaccinatie-afspraak.nl en 0800-7070. Voor deze week zijn er overigens nog plekken vrij.

Het toedienen van een boosterprik startte in Nederland op vrijdag 19 november. De focus lag aanvankelijk op ouderen, maar inmiddels kunnen alle 18-plussers terecht. GGD Hollands Noorden heeft inmiddels ruim 230.000 boosterprikken gezet. Daarmee is bijna de helft van de volwassenen aan de beurt geweest.

De komende tijd blijven de vaccinatielocaties in Alkmaar, Hem, Middenmeer, en Den Helder open voor een booster en ook de eerste, tweede vaccinatie. De beste kans op vlotte doorstroming is er in Middenmeer, vanwege de ligging en de grote capaciteit. Vergeet geen geldig identiteitsbewijs mee te nemen. Kijk voor openingstijden op ggdhn-corona.nl.
Pin It
Bekeken: 3519x
https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://e-learninggender.kemenpppa.go.id/slot-gacor-online/ http://elibrary.pipmakassar.ac.id/demo-pg-soft/ http://admperpus.jogjakota.go.id/slot-demo/ https://inlis.pacitankab.go.id/slot-online-gacor/ http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/