VVD-wethouder Pieter Dijkman keert na maart niet meer terug in een nieuw college van burgemeester en wethouders. Hij zet een punt achter zijn bestuurlijke carrière in de gemeente Alkmaar. Hij wil wel in de gemeenteraad worden gekozen en zal dan deel uitmaken van de VVD-fractie. Dat heeft Pieter Dijkman dinsdagmiddag zelf naar buiten gebracht. "Na twee termijnen in Alkmaar en een termijn in de voormalige gemeente Graft- De Rijp is het tijd voor een nieuwe uitdaging wat goed is voor mij en goed voor Alkmaar. Daarmee maak ik plaats en ruimte voor nieuwe inzichten", zo licht Dijkman zijn besluit toe.

Pieter Dijkman, woonachtig in Marken-Binnen, was sinds 2012 wethouder in de voormalige gemeente Graft-De Rijp en sinds de fusie in 2015 met Alkmaar VVD-wethouder in deze gemeente, onder meer met de belangrijke portefeuille financiën. Dijkman houdt de opties open voor andere functies in het openbaar bestuur die mogelijk op zijn pad komen: "Over mijn toekomst, de nieuwe uitdagingen, kan ik nu alleen maar aangeven nog veel ambities te hebben in het openbaar bestuur op lokaal, Regionaal, Provinciaal en landelijk niveau".


Pin It
Bekeken: 2010x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/